Close
2142 Nagytarcsa, Szilas utca 7
Hétfő - Péntek 9:00 - 17:00

Puricom Europe – ahol garantálják a minőséget

Kezdetektől fogva saját munkamódszerrel dolgoznak, amelyet szigorúan követnek.
Vállalatként ez az egyéniségük része, és ezáltal garantálják, hogy optimális és megbízható termékeket gyártanak, a termelés minden fázisában.
Minőségbiztosítási programuk a nyersanyagok kiválasztásával kezdődik, amely során megbizonyosodnak róla, hogy az adott nyersanyag tartós, és a segítségével a megfelelő teljesítményt és funkcionalitást tudják majd elérni.
A gyártási folyamat során minden berendezést tesztelnek. Végül pedig elemezik a kezelt vizet, hogy a megfelelő ízt és összetételt biztosítsák.

Történet

A Puricom Europe egy direkt értékesítési vállalatból alakult 1989-ben, hogy kielégítsen egy folyamatosan növekvő piaci igényt, melynek része volt a teljes vízkezelési folyamat kontrollálása, vagyis a fejlesztés, a gyártás és a forgalmazás.
Fő céluk, hogy jobb életminőséget és tisztább vizet nyújtsanak az ügyfeleinknek otthon, a munkahelyen, illetve az ipar területein, és hogy ezeket a berendezéseket a megfelelő karbantartással hosszú éveken át tudják használni.

Puricom Europe

A Puricom Europe befektet az R+D+I (Kutatás+Fejlesztés+Innováció) területeibe. Saját laboratóriumokkal rendelkeznek, ahol a vizet folyamatosan analizálják annak érdekében, hogy kiváló minőséget biztosítsanak minden termékükkel és szolgáltatásukkal.
A L’Ametlla del Vallés-ben található új központukban készen állnak arra, hogy megteremtsék a jövő vízióit, ahol folyamatosan tudják bővíteni a szolgáltatásokat ügyfeleik számára, kiszolgálva Európa teljes területét a kiváló minőségű vízkezelő módszereikkel, segítve a munkájukat a disztribúción keresztül és biztosítva a stabil gyártást.

Tanusítványaink
Minőségbiztosítás

A Puricom Europe felelősségi köréhez tartozó minden márka, illetve minden beszállítója szigorú minőségellenőrzésen esnek át, hogy garantálni tudják a termékek tartósságát, biztonságosságát és megfelelő működését.
A Puricom Europe csak a legjobbat kínálja.

R&D&I

Támogatják és befektetnek a Kutatásba, a Fejlesztésbe és az Innovációba (R&D&I), mert tisztában vannak azzal, hogy a cégük jövője szempontjából kulcsfontosságú a folyamatos fejlődés.
Saját laboratóriummal rendelkeznek Barcelonában, ahol vegyész csapatuk a víz összetételét elemzi, és garantálja a legkiválóbb víztisztaságot.
Számos egyéb víz vizsgálati módszert is végeznek, azzal a céllal, hogy új termékeket fejlesszenek ki, melyek hosszú élettartammal rendelkeznek és komfortos őket használni.

Nézzen szét prémium víztisztítóink között

Csak jó minőségű, egyedi gyártási számmal ellátott termékekkel foglalkozunk